Jan 13, 2008, 8:53 PM

Донеси ми 

  Poetry » Love
510 0 2

Донеси ми

 

Донеси ми морето във шепи,

за да останем за други слепи.

Обгърни планината с мрежи,

за да утолим всичките си копнежи.

 

Прегърни вятъра със двете си ръце,

за да останем вечно събрани.

Принеси ми дъжда във жертва,

за да не направим ние саможертва.

© Дени секу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??