29.03.2024 г., 9:34 ч.

Донеси ми 

  Поезия » Любовна
85 2 3

      

      Донеси ми

 

Донеси ми светла пролет

с аромат на цъфнали цветя

и душите ни да се докоснат

със лъчите златни на деня!

 

Донеси ми звън тържествен,

чувства силни и любов,

ритъм необятен, звучен

и божествен порив нов!

 

Донеси ми твоята усмивка,

лебедова обич във нощта,

най-красивата целувка

и на детството щастлив деня!

 

Донеси ми всичко твое,

хоризонта син и светлина,

щастието да е вечно мое,

очаровай ме със красота!

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??