Донеси ми
Донеси ми светла пролет
с аромат на цъфнали цветя
и душите ни да се докоснат
със лъчите златни на деня!
Донеси ми звън тържествен,
чувства силни и любов,
ритъм необятен, звучен
и божествен порив нов!
Донеси ми твоята усмивка,
лебедова обич във нощта,
най-красивата целувка
и на детството щастлив деня!
Донеси ми всичко твое,
хоризонта син и светлина,
щастието да е вечно мое,
очаровай ме със красота!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.