6.12.2011 г., 10:35 ч.

Донесъл те е вятърът 

  Поезия » Любовна
400 0 5
Донесъл те е вятърът,
когато душата ми в сън чуден е била.
И без да разбера, посял те е в сърцето…
(където нося те и досега)

Луната те поливала с лъчите си.
Растял си бавно ден след ден.
Прострял си се в мечтите ми…
(обсеби всичко в мен)

И днес без теб да бъда не умея,
а ти порасна и със вятъра пое.
Премина тихо през годините…
(и се пося в друго нечие сърце)

А тишината, дето ми остави,
сега по малко все ме задушва.
Все чакам вятърът да мине…
(а уж се мъча да забравя)

© Луна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??