2.12.2023 г., 18:55 ч.

Допир 

  Поезия
125 1 0

Човешкото сърце

понякога 

е толкова меко

и въздушно на допир,

че не можеш да прецениш

дали го има.

 

Понякога

черупката му

е толкова

твърда и тъмна,

че като удряш

с всички сили по нея,

не можеш да прецениш,

ти отвън ли си

или отвътре.

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??