Човешкото сърце
понякога
е толкова меко
и въздушно на допир,
че не можеш да прецениш
дали го има.
Понякога
черупката му
е толкова
твърда и тъмна,
че като удряш
с всички сили по нея,
не можеш да прецениш,
ти отвън ли си
или отвътре.
© Миглена Цветкова All rights reserved.