Дори и да страдаш,
дори и да плачеш...
Дори и след всичко
това...
Пак оцеляла...
Пак онемяла.
Ти не си моя любов...
Признавам,
че мъкнах те в себе си,
в желаните бъдеща,
които няма да млъкнат...
Обичам те, моя,
толкова близка,
толкова истинска,
далечна от теб и от мене,
несподелена моя любов...
© Цветан Бекяров Всички права запазени
Поздрави!