30.03.2021 г., 13:18 ч.

Дори и нищо да не казваш 

  Поезия » Любовна
417 0 2

С мълчанието ти се сливам, 

но няма в него да мълча.

От тишината ти отпивам

мечтания и с плам звуча.

 

Дори и нищо да не казваш,

душата ти усещам аз.

Без думи светове показваш

и в тях възраждаш моя глас.

 

Чудесата на живота

виждам и отвъд съня.

С теб политам, сред природа,

с необятна добрина.

 

На сърцето ти туптежа

с ритъм е на любовта.

Чувам тайнствено копнежа

и зова на нежността.

 

Всяка фибра в теб е струна

и очаква допир с нèга.

Щом с духа ми те целуна

ти мелодия си мека.

 

И в мълчанието твое

музиката ще намеря.

Чарът ти жарее, той е

диханието на Венера!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??