4.12.2007 г., 23:05 ч.

Дори и след раздяла... 

  Поезия » Любовна
507 0 3

Mpaзи, обичай и живей,

гори, пламти и тлей

за нашето красиво приятелство,

с любов се смей!

И спомняй си вечерите снежни

как стояхме под дървата

и как гледахме листата.

Те бяха толкова красиви и падаха,

а ти попита ме: Обичам ли те толкова?

Че аз за теб живея, за теб обичам и горя,

за твоята омайна сила

вечно ще благодаря.

Във съзнанието ми ще останат

хубавите мигове със теб,

пък дори и след раздяла,

вечно ще се носят те навред!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е
  • Под дървата има плъхове, а под дърветата се разхождат хора... Така си мисля поне...
  • Някак си, обичай и мрази не ми се вързва! Но пък има една приказка, че нишката, между любов и омраза е много тънка, така че...


    Поздрави!

Предложения
: ??:??