31.10.2018 г., 11:38 ч.

Дошла е есента 

  Поезия
183 1 2

Безлунна звездна нощ.

Стенеща тъмнина.

Вятърът брули от клоните

пожълтелите листа.

Ридание на кукумявка.

Смърт ли предвещава тя?

Не! Дошла е есента.

 

31-10-2018 год.        

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря! Посреднощ като пишеш...
  • "Ридание на кукумявка"!!! Браво!
Предложения
: ??:??