Oct 31, 2018, 11:38 AM

Дошла е есента 

  Poetry
182 1 2

Безлунна звездна нощ.

Стенеща тъмнина.

Вятърът брули от клоните

пожълтелите листа.

Ридание на кукумявка.

Смърт ли предвещава тя?

Не! Дошла е есента.

 

31-10-2018 год.        

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря! Посреднощ като пишеш...
  • "Ридание на кукумявка"!!! Браво!
Random works
: ??:??