30.11.2007 г., 17:16 ч.

Достоен си 

  Поезия » Гражданска
410 0 1

                           Достоен си

              Достоен си ти, докторе,

              защото спасяваш съдби.

              Под твойте пръсти се раждат

               отново  красиви   мечти.

              Под твойте пръсти нежни звуци

              пианото      рони,    милува.

              Като     сълзица  на  майка,

              която спасеното чедо целува.

              Достоен си   ти,  който даряваш

               пари, пари който има да дава.

                Но блестиш ти, докторе,

               защото    даряваш сърца.

                Знам - от живота по-скъпо няма.

               

              

 

               

© Ванюша Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла!
    Прекрасен стих, достоен за похвала...Бих ти дала повече от 6-ца!!!
    Поздрав миличка!!!
Предложения
: ??:??