24.07.2009 г., 10:33 ч.

Довечера по обед 

  Поезия » Философска
453 0 2

 

                                 Довечера по обед

                                  магазините за 1 лев ще рекламират увеличаването

                                  на всички цени заради инфлацията.

                                  Зоопаркът ще отвори врати

                                  за децата от сиропиталища...

                                  320 души ще починат от спин в Африка.

 

 

                                  Довечера по обед

                                  Христос ще нахрани неверниците

                                  с тялото си...

 

 

                                  Довечера по обед

                                  гълъбите пред общината ще си разказват

                                  човешки смешки.

                                  В Русия ще празнуват 9 май.

                                  По МАД ще предават новини.

                                  Бели и черни ще се целуват на екрана.

                                  Като двама братя...

                                  Каин и Авел.

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Довечера по обед,
    последни свещи ще догарят,
    а някой тихичко се моли,
    светлини плътта да не прогарят.

    А някой някъде скърби,
    въпроси си задава:
    "Нима Рая на Земята се затри?
    Нима не се прощава?"

    Поздрав!
  • ... по СПИН ТВ
Предложения
: ??:??