18.04.2023 г., 7:14 ч.

Довери се на Хосе 

  Поезия » Хумористична
153 0 0


Седни удобно. Ха така, добре.
Поръчай питие, не са срамува.
Студенокръвен съм, но с парещо сърце
(а знаеш ли ти, как Змей целува?)

Въпросът ми? Недей са притеснява!
Тук важният си ти и само ти!
Аз само апетитно ще те наблюдавам,
а трябва ли, ще роня и сълзи...

Ще те изслушам с цялата си вяра
дори за лаф да си седнАл, или лъжа.
Каквото пиеш с тебе ще ударя,
и ще се смея с теб, или тъжа.

На този стол са сядали дузини
и всички съм изпратил със целувка -
Три пъти дневно са сеансите, така години,
за вечеря, обед и закуска...

Целувката ли? Пак те притеснява -
Гореща е стотици градуса поне...
Но айде сядай, времето минава,
че гладен е... за твоите истории Хосе...

20.02.2023.

Вдъхновено от часта на сестра ми, Ивка, от дуета ни "Без коментар " :0))

ПП

Споменатият поетичен дует не присъства в сайт "Откровения".

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??