Довижадне Любов, не казвам сбогом,
в сърцето ти аз просто ще заспя.
В живота ми ще си променяш формата,
в душата ще крещиш от самота...
Довиждане Любов, дочакай времето,
ако потрябва всички времена,
а може би далече във вселената
те чака сродната за мен душа!
И като слънцето ела с началото,
събуждай всички живи същества.
Зорницата на вечността и цялото...
В сърцето ти е топло...Засега...
© Елена Костадинова Всички права запазени