20.03.2008 г., 19:30 ч.

Довиждане! 

  Поезия » Друга
1443 0 21
Отивай си! Нямаме нужда от тебе.
Не се тревожи. Децата ще са добре.
Върви! Бягай при нея,
щом натам те води твоето сърце.
Тръгвай! Вече пораснах,
не съм същата нежна душа.
Добра ученичка израснах,
отдавна бе, когато ме взе за жена.
Какво чакаш? Няма да те спирам,
знам, че синът ти ще пита за теб.
Успокой се, той няма да забрави,
че и баща му бе добър човек.
Дъщеря ти!? Ще стане голяма.
Ще я канят на срещи мъже.
Няма да ми бъдеш отмяна,
когато я чакам да се прибере.
Не се страхувай! Аз съм силна!
Такива са и нашите деца.
Още са малки, но ще оцелеят,
помниш ли, ти ги учи на това.
Довиждане! И не ни забравяй!
Винаги си спомняй любовта.
И дано някой ден не съжаляваш,
че изоставяш най-скъпите си същества.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??