14.01.2008 г., 0:31 ч.

Довърши ме (песен) 

  Поезия
753 0 3

Искаш ли да знаеш...?
Коло съм ти вярна, колко те очаквах,
колко те обичах, колко те отричах...
Въпеки усмихнато, че ти прекрачи
клетвата за любовта и за смъртта.

Колко ли съм вярна, колко ли очаквам,
но нали обичам, а дали отричам...
Въпеки усмихнато, че ти прекрачи
клетвата за любовта и за смъртта.


пр.
Дни и нощи търсех твоите измами,
впити нейде в други, подли като тебе.
Твоите лъжи аз кълнях и проповядвах.
Молех се да чуеш, за да ме познаеш.


И днес, когато...
спомени нахлуват, пак отново мразя,
пак отново страдам, ала те очаквам.
Моля те, ела! Ела и довърши ме.
Че със теб не мога, но без теб умирам.

Спомен ли нахлува, а дали те мразя,
но нали аз страдам, а дали очаквам.
Моля те, ела! Ела и довърши ме.
Че със теб не мога, но без теб умирам.

пр...


пр.
Дни и нощи търсех твоите измами,
впити нейде в други, подли като тебе.
Моля те, ела! Ела и довърши ме.
Че със теб не мога, но без теб умирам.

 

© Гихйх Фхлкйхо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??