4.09.2009 г., 23:34 ч.

* * * (Дозировка) 

  Поезия » Любовна
632 0 2

 

 

Страхуваш се, не ти харесвам цялата.
Прекалил си с мен и ти е хубаво.
Това навярно е щипеща  реалност.
Прекрасно знаеш,

това е знак за "истинска".

Не се страхувай,  мъничка,

няма да ти преча

да си гониш в тъмното опашката,
а когато се умориш, ела при мен -
отдавна търся си възглавничка.

 

Не се мисли за здравец или теменужка.
Ти си моята малка рошава гъсеничка.
Плъзгаш се по мене, перверзно
търсиш дъно, няма страшно,

стигна го и го подмина.

 

Коя съм аз да хвърлям камъни?

 

***

 

Дозировката е въпрос на желание.

                                     Пожелаваш си да ме няма...

Тогава затвори очи - ще те усетя,

ще се жигосам на мига и няма

да прекрача думата. Пожела ли си ...?

 

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??