15.06.2007 г., 12:31 ч.

Драма 

  Поезия
1116 1 7
Спомени скандали вдигат,
бъдещето багажа стяга.

Ревността измерва разтояния,
ухание, докосване рисува.
                               
Щастието времето сверява,  
самотата, срещите чертае.

Доверието врати заключва,
страстта пламъчета гаси.

Тя време не признава,
ключета пази и
пожари пали...

Не се примирява,
докосва и  разубеждава,
разтояния смалява.

Че коя е тя - Любовта!?

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??