Jun 15, 2007, 12:31 PM

Драма 

  Poetry
1235 1 7
Спомени скандали вдигат,
бъдещето багажа стяга.

Ревността измерва разтояния,
ухание, докосване рисува.
                               
Щастието времето сверява,  
самотата, срещите чертае.

Доверието врати заключва,
страстта пламъчета гаси.

Тя време не признава,
ключета пази и
пожари пали...

Не се примирява,
докосва и  разубеждава,
разтояния смалява.

Че коя е тя - Любовта!?

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??