Сам да си в нощта,
сам сред тишина.
Мен да търсиш ти,
мен и да боли.
Боли щом нищо не намираш,
където беше пълно със любов.
Със радост безпределна бе сърцето,
препълнено във този свят суров.
Къде съм аз? Защо ме няма?
Добре ли аз живея- в самота?
Нали животът е за двама,
за теб и мен във вечността.
Но често тъй в живота става,
обичаш силно, след това боли.
Тоз който тръгва си и не прощава,
загубва само себе си, помни !!!
© Незнайна Всички права запазени