24.01.2010 г., 21:48 ч.

Драмолирично 

  Поезия » Хумористична
523 0 1

Ромео аз съм, ти си Жулиета,

красива, страстна и трагична,

за любовта, наказана с вендета -

ще стане драма с нас отлична!

 

Защо пък да не си и Дездемона,

щом имаш вкъщи свой Отело,

ще бъдем с тебе жертви на хормона,

набара ли ни заедно в хотела!

 

Ах, искам да си мойта Пепеляшка,

и времето назад да върна,

с вечерна рокля, или пък по прашка,

в принцеса аз да те превърна!

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??