3.07.2013 г., 22:44 ч.

Друг живот 

  Поезия » Друга
556 0 1

Друг живот

 

Искам да започна да живея отначало,

нов живот, само с капка минало!

А миналото да остане просто късче бяло,

което с времето ще се забрави и ще е отминало.

Искам случките нещастни да забравя.

Ударите на съдбата колко са ме били? 

И само с радост и щастие тогава ще боравя

и всеки ден ще изживявам аз щастливо, с пълни сили.

Единствено ще помня Него

и хората, които са били със мен. 

А във живота всеки е с голямо его

и иска да те притежава в плен.

 

 

02-07-2013

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??