14.03.2017 г., 23:08 ч.

Друг купон 

  Поезия » Друга
265 0 1

Из "Марсианска соната" 

 

ДРУГ КУПОН 
Р. Чакърова 

 

На Марс е тихо... Сякаш марсианци 
в едно са взели отпуск без багаж... 
Къде ли са из звездното пространство? 
Или куфеят на космичен "траш"?

 

Навярно са отпрашили от вчера 
за новия Венерин метъл-клуб 
и ще пиянстват яко калиспера 
с дрогирани сатурновци накуп... 

 

Ега ти копелетата!  Предатели! 
Направо чупиха се по терлици... 
И туй били съграждани, приятели... 
Не ги е срам!  Какви алкохолици!!!

 

А мога ли така, съвсем по земно,
да взема да им тегля кратка майна? 
И да си бия кучето екстремно 
към някоя галактика незнайна! 

 

Ще се изфукам после на стената 
със статуси и фотоси напук! 
Антените от яд да им ръждясат, 
че имало и друг купон... И друг! 

 

Лондон 11/03/2017 '  12:16

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??