22.06.2007 г., 8:19 ч.

Друга като теб 

  Поезия
747 0 0
         
                                            (НА ЗЛАТИТО ЧЕНЕВА)


Друга като теб в живота ми едвали някога ще има.
Ти си тази, която превзе мислите ми,
тази, която плени сърцето ми и заключи го, за да те обича.
Ти си жената, с която мечтая времето си да прекарвам.
Друга като тебе, на света, едва ли има, толкова красива,
с усни по сладки от мед и вино,
с поглед по горещ и страстен като твоя.
Като теб едва ли ще намеря друга, която,
лошите моменти в радостни да превръща.
Знам, не си перфектна, но перфектни хора няма,
а и аз не искам ти да си перфектна, защото
обичам те каквато си:
малко твърдоглава и ината малко, цупиш се за нищо, от което ме боли.
Но от това на мене не ми пука,  за мен ти си съвършена.
Друга като тебе, зная, няма, няма и да има,
защото ти си тази, която обичам и с която искам да бъда!!!
ежко таралежко :)


© Валентин Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??