1.07.2015 г., 0:13 ч.  

Друга порода 

  Поезия » Любовна
433 0 0

Както изхвърлям дрехи, обувки.
Трябва да изхвърля и теб.
Без опрвадания и без преструвки,
да получа сливи за смет.

 

Уморих се да те мъкна с мен.
Ти си прекалено тежък багаж.
Тотото не уцелих с теб.
Ще чакам за следващ тираж.

 

Ти си просто от друга порода.
Нямам нужда от такива мъже.
Да съм с теб, не е в мойта природа.
По-добре да си висна въже.

 

Извини ме, че така ти говоря.
Но не мога да си мълча.
Не обичам да лъжа, да споря.
По-добре да ти го кажа сега.

 

И да си тръгна без угризения.
Ние сме просто несъвместими.
Обич не искам по задължение.
Отивам си, ако можеш, прости ми.


   Р. Братанова

 

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??