3.12.2005 г., 21:06 ч.

Другата жена 

  Поезия
1290 0 4

Устните ми само с твоите са вкусни,
ръцете ми само с твоите - изкусни.


Ела и докосни ме...
не, не се страхувай...
От желания не се срамувам,
стига и мене да желаеш ти...

Любовта ти ме опиянява,
а страстта във мен шепти:
"Ела, мигът завинаги остава,
ела, за нея забрави."

Не ме интересува дали си с друга,
не ме интересува, че друга е твоята съпруга.
Щом си с мене, значи си щастлив.
Щом си с мене, тя не притежава огън див.

Не ми е гузно, че съм другата жена.
За мене е изкуство от нея да съм по - добра.
Не се измъчвам, че е с тебе през деня,
нали отново пак ще дойдеш при мене - вечерта.

Хайде, съмва се, върви!
Хайде, дано отново ти прости!
А утре вечер ще те чакам
и знам, ще дойдеш ти...




© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??