3.01.2017 г., 17:54 ч.

Другата жена 

  Поезия » Любовна
387 0 2

             Другата жена

 

Другата жена от снимката ме гледа.

Тази жена – оставила в сърцето ми следа.

Тя на тази снимка, макар и бледа,

е истинска, не е илюзия една.

Другата жена харесах на екрана.

А каква заблуда, каква тя стана.

Другата жена е маската твоя.

Ти не си тя, грешнице моя.

Другата жена си е тя, не ти а тя!!

Бъди такава каквато си всякога!

Харесах другата жена на екрана.

Красива, умна – спечели моето сърце.

И оказа се измама, а сега накъде.

Защо не бе ти истинската Тя.

Защо се скри зад нея, зад снимката.

С какво заслужиха аз това.

Бъди каквато си, истинска жена.

Тогава някой в теб ще хареса същността.

При теб ще дойде Любовта!

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??