Другата жена
Другата жена от снимката ме гледа.
Тази жена – оставила в сърцето ми следа.
Тя на тази снимка, макар и бледа,
е истинска, не е илюзия една.
Другата жена харесах на екрана.
А каква заблуда, каква тя стана.
Другата жена е маската твоя.
Ти не си тя, грешнице моя.
Другата жена си е тя, не ти а тя!!
Бъди такава каквато си всякога!
Харесах другата жена на екрана.
Красива, умна – спечели моето сърце.
И оказа се измама, а сега накъде.
Защо не бе ти истинската Тя.
Защо се скри зад нея, зад снимката.
С какво заслужиха аз това.
Бъди каквато си, истинска жена.
Тогава някой в теб ще хареса същността.
При теб ще дойде Любовта!
© Валентин Миленов All rights reserved.