11.12.2007 г., 11:02 ч.

Другата приказка 

  Поезия
497 0 9
 

Венозно

ми вливат

пожари.

Тръбичка..

Мехури...

Завирам...

Трябва...

трябва

малко да

покъкря.

Казват,

бобена

чорба

било.

На грах

ми мирише

обаче...

Под граховите

зърна

ми убива

една принцеса.

Изгонили

я от кладата.

В последния

момент.

И тръгнала

да търси

виновника...

Зад ъгъла,

в другата

приказка

малката

кибритопродавачка

изкупувала

пожарогасители.

Аз...

аз съм виновна

за скъсаната

тръбичка.

Мехури

от неизгорено.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??