29.06.2017 г., 17:46 ч.

Другата страна на любовта 

  Поезия » Пейзажна
527 0 0

И често случва се в гората

Вятърът да зафучи

Любимият момент е на дървото

Когато той се появи

 

Любовта им е отдавна

И тихо я живеят те

Донякъде измамна

Но не искат тя да спре

 

И често случва се в гората

Вятърът да зафучи

Дървото влюбено е от момента

В който той се появи

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??