15.01.2014 г., 20:41 ч.

Другият 

  Поезия » Любовна
454 0 4

Той знае - да ме обича

е пълно безумие.

Затова всяка нощ е различен

и все по-страстно ме люби.

Той може така да целува -

с горещи и ненаситни устни.

Болка в очите му виждам

                                       когато

сутрин леглото напускам.

Жадува за мойта усмивка,

казва ми, че съм красива

и че такава ме иска -

едновременно нежна и дива.

Знае всяка извивка на моето тяло,

а аз... него ли или себе си лъжа...?

Може би затова недоумява,

когато в нищото гледам тъжно.

Копнее да слуша гласа ми,

с мен да се буди, да остареем.

Само не знае за моята лудост -

че не мога без Теб да живея.

 

Р.Ч. 2007' БГ

© Росица Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??