24.06.2021 г., 19:05 ч.

Другият в мен 

  Поезия » Авторска песен
270 0 0

Един съвет - не робувай!
"Не робувам, но съм роб!"
На кого, не се преструвай!
"На начина ми на живот."
Промени го, живей различно!
"С горчивина ти казвам - не!"
Не го приемай твърде лично!
"Живей във мен за миг, поне!"
Не съм ли винаги със тебе?
"Не си, понякога си в транс."
Помагам ти за всеки жребий!
"Не си ми давал втори шанс!"
Опитвам се да ти помогна!
"Почти успяваш, но се спри!"
Не мога да те превъзмогна!
"Можеш, просто с мен - умри!"

© Васил Зарев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??