22.01.2009 г., 9:43 ч.

Дубре сме! 

  Поезия » Хумористична
739 0 5
- Как си, наборе? - Дубре съм.
- Как е бабата? - И тя.
Девет дена й изнесох,
ходя, нося и цветя.

- Как са младите? - Дубре са.
- Как е внучето? - И то.
Вчера някой да го срещне,
взел му новото палто.

- А комшия ти? - Бомба!
Той, комшията Иван,
на електромера - пломба,
парното го спира сам.

- Дръж се, наборе! - Държъ са.
- Горе челото! - Кое?
- Горе чело! - А-а, на село...
Там са още по-дубре.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??