20.03.2021 г., 9:32 ч.

Дуелът 

  Поезия » Хумористична, Гражданска, Епиграми, Друга
820 0 0

Не минава Ден

без словесни престрелки и инцидент,

без сили да премерят

Президентът и Премиерът.

 

(А за физическия дуел с "Про" и "Анти" -

Избирателите ще са им секунданти)

 

И тази все по-оглушителна,

          нестихваща канонада,

сред българския ни кръг Адов,

ще може със стих да измери

само талант

от ранга на Данте Алегиери.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??