1.12.2007 г., 8:23 ч.

Думи... 

  Поезия
1550 0 5
Думите са наша воля.
Думите са наше право.
Думите са наша болка.
Думите са наша радост.

Думите са като огън,
буен и изпепеляващ.
Думите са и за продан -
как и колко - ти решаваш.

С думи можеш да наказваш.
С думи можеш да раняваш.
С думи можеш да разказваш,
можеш и да възхваляваш.

С думи можеш да обичаш,
ако чакам думи само.
С думи можеш да отричаш
истина от мен видяна.

Нека да си поговорим
с думи тихи, думи нежни
и сърцата да отворим
за любов и за надежда.

© Валерия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??