27.12.2005 г., 16:40 ч.

ДУМИ 

  Поезия
1082 0 5

     

А думите са като вятъра
дали ги има или няма -
понякога е все едно.
Но ако някога ти трябват
не думи, а приятелска ръка –
пътеката една е.
Тръгни – аз може би съм там.
И думите като войници поемат своя път,
подреждат се и тръгват във редица
да търсят пряката пътека,
която ще ме изведе до теб.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??