30.11.2008 г., 22:58 ч.

Думи 

  Поезия » Друга
1243 0 29
Много са думите,
раждали драми.
Сбъркали място. И време.
И хора.
Страшни моменти,
препълнени ями -
с обич,
изгубила в някой опора.


Всеки еднакво
на някой е липсвал.
Липсите често са камъни.
Тежести.
Кой ще намери
във тежкото смисъл?
Или утеха за утре...
За себе си.


Винаги първата крачка
е трудна.
Точно, когато
е станало лично,
идва онази -
нечакана дума.
Идва и тръгва...
И взима ни всичко.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??