6.12.2009 г., 0:34 ч.

Думи... 

  Поезия » Друга
601 0 20

Уморих се от думи...

 

Казани,

 

 

неказани,

 

 

останали в мислите,

 

препънали се на устните,

заспали в очите,

 

написани във

 

въздуха,

 

 

ранили в дните,

 

доловени в нощите,

 

скрити в лъжите.

 

Уморих се от думи...

 

И имам идея!

 

Да се обичаме бездумно!

......................................

Кажи нещо?... Умно!

 

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??