12.01.2010 г., 12:22 ч.

Думи 

  Поезия » Любовна
529 0 1

Пестя ги винаги, когато трябва,

няма повече да ги пилея.

Колко време трябваше аз да  уча,

коя дума точно как те определя.

 

Според всички антоними,

няма по-противно нещо

от това да бъдеш длъжен,

съдбата тебе с мен да среща.

 

Всичко вече е разграбено,

палат без балдахин не струва.

А думите са скъпи вече,

няма как и кой да ги купува.

 

Тихо думи не изричай,

нека да се къпят в силен звук.

По-добре е да не казвам нищо,

реших и няма да се върна тук.

© Карина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??