Пестя ги винаги, когато трябва,
няма повече да ги пилея.
Колко време трябваше аз да уча,
коя дума точно как те определя.
Според всички антоними,
няма по-противно нещо
от това да бъдеш длъжен,
съдбата тебе с мен да среща.
Всичко вече е разграбено,
палат без балдахин не струва.
А думите са скъпи вече,
няма как и кой да ги купува.
Тихо думи не изричай,
нека да се къпят в силен звук.
По-добре е да не казвам нищо,
реших и няма да се върна тук.
© Карина Костадинова Все права защищены