4.12.2017 г., 11:47 ч.

Думи 

  Поезия » Източни форми
800 0 0

                                                              доброта е и

 

                                                       низвергнати лошите

 

                                                              думи в езика

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Раждане на Добротата »

19 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??