9.07.2019 г., 9:13 ч.

Думи без значение 

  Поезия
595 0 0

Думи без значение са само думи,

но в сърцето удрят - като куршуми.

Казва "Липсваш ми", но пише с други

или търси си почасови услуги.

 

Как да вярваш ти във време тъй разделно

дет човекът си живее, ей така безцелно.

Дрънка нещо, просто за да има

и вярата в това за него е едва забележима.

 

Във взаимоотношения е без да иска,

а да ги приключи - не му стиска.

Смачкан е от всичко той по всяко време

и за това, какво ще каже не му ѝ дреме.

 

После става време за "Прости ми",

но делата му са не така значими.

По път утъпкан вече хванал

и той от общото прихванал.

 

Е, това е моето заключение,

че това са думи вече без значение.

© Деница Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??