"Душа "
Душата ми е дом,
не го руши, ако в него
ще влизаш ти!
Душата ми не е камина,
за да стопли твойте дни.
Тя е огън и лавина,
която ще те изгори.
Душата ми не е пътека,
да минеш и да
си заминеш.
Душата ми е храм
и в него влезеш ли,
оставаш там!
© Кристина Аврамова Всички права запазени