16 мар. 2014 г., 20:26  

Душа 

  Поэзия » Любовная
586 0 0

"Душа "

 

Душата ми е дом,

не го руши, ако в него 

ще влизаш ти!

 

Душата ми не е камина,

за да стопли твойте дни.

Тя е огън и лавина,

която ще те изгори.

 

Душата ми не е пътека,

да минеш и да 

си заминеш.

Душата ми е храм 

и в него влезеш ли,

оставаш там!

 

 

© Кристина Аврамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??