20.09.2006 г., 17:34 ч.

Душа 

  Поезия
649 0 2
Една душа-
на две от огъня е разделена.
Една сълза-
безсмъртна и окървавена.
Една мечта-
мечта безкрайно омерзена.
Една съдба-
в безкрая птица заблудена.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??