13.11.2007 г., 8:18 ч.

Душа 

  Поезия » Любовна
516 0 11

Имаш ли, имаш ли душа?

Даваш ли, даваш ли от нея?

Пиеш ли тъжно радостта?

Виждаш ли, виждаш ли през нея?

 

Ела, направи чудеса.

Ела, отведи ме в безкрая.

Ела, ето мойта ръка.

Ела, може би аз съм рая.

 

Кратко е, това пътуване не стига.

Вяло е, бяло е, разбирам.

Трудно е,  защото теб те има.

Няма те - така си го решила.

 

Ела, отхвърли лудостта.

Ела, отведи ме в безкрая.

Ела, ето мойта сълза.

Ела, може би аз съм края.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??