4.02.2008 г., 16:44 ч.

душа 

  Поезия » Друга
559 0 1
Спри и погледни в очите ми,

където се ронят сълзите ми,

тази вечер аз те загубих

и душата си пред дявола погубих,

кажи - защо от твоите очи

не капеха кървави сълзи,

когато в тази нощ обви ме тъмнината,

когато в тази нощ уби ме самотата,

кръвта напуска тялото ми,

болката пронизва душата ми,

дяволът стои пред мен,

искаше душата ми всеки ден...

Ето, че сега я получава

и радостен си заминава,

тялото ми, обвито в кръв, лежи,

а до него малко момиче тъжи...

Ето, че мракът завладява всеки,

душата ми ще те търси навеки.

© Камелия Панева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??