10.10.2006 г., 10:00 ч.

ДУША 

  Поезия
527 0 7

Ще положа душата си
в една кутия от обувки,
а край нея ще поставя
спомените - пурпурни цветя,
за да си спомня всеки миг
и всяка истинска милувка,
отминала във времето,
оставила следа.

Кутията ще хвърля
в дълбините на морето,
за да ми олекне.
Нека то я отнесе.
А в мен ще остане празно
място, там, където
вместо душа,
една ограбена любов расте.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??