19.10.2010 г., 22:01 ч.

Душа 

  Поезия » Философска
469 0 1

ДУША

 

Душата ми бе като затворница и бродница,

скиташе из своя мрак,

страхуваше се някой да не я нарани пак,

но се откри в магията на словото, 

с него тя живее, копнее и се смее!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??